Jeg hedder Gitte Jørgensen, men igennem mange år er jeg blevet kaldt ”Gitte-Hund”.

Jeg har arbejdet professionelt med hunde siden 1996. Jeg har en baggrund som veterinærassistent hos en dyrlæge. Jeg har indgående kendskab til hundens evolutionære og biologiske baggrund, såvel som de fysiologiske forhold, som spiller ind på adfærd og samspil.

Jeg har arbejdet med alle slags hunde: små og store, selskabshunde, jagthunde, brugshunde, hyrdehunde osv. Jeg har i mit job arbejdet med, undervist i  og rådgivet inden for jagttræning, brugsarbejde, førerhunde, lydighed og agility over hele landet. 

Jeg rådgiver individuelt, i grupper, holder foredrag, holder boot camps for hund og ejer, weekendkurser og meget andet.

Jeg har mange års hyrdeerfaring. Jeg har blandt andet været ansat som hyrde i to år på Fyn, hvor hundene og jeg sørgede for fårene, der afgræssede fredede områder. Nu har jeg kun en mindre fåreflok og en mindre hundeflok.

Ike var en border-collie fra Norge og var min bedste ven. Han var fra 2008 år, han var den bedste arbejdshund og vi tog sammen rundt og hjalp fåreavlere med at flytte får eller samle dem, når de skulle klippes, eller andre praktiske gøremål. Ike var ofte min hjælper, når jeg arbejdede med børn, andre hunde og får. 

Desværre blev Ike syg og d. 15. august 2018 måtte jeg desværre sige farvel til min bedste ven.

Malik er absolut ikke hyrdehund, for han er en blanding af ruhåret gravhund og cairn terrier. Han er også fra 2008 og levede et liv som skødehund hos en ældre dame i byen. Han var med mig på tur et par gange om ugen igennem et par år og var en djævel hos damen og en engel hos mig (sikkert fordi jeg er en meget større djævel). Da han endnu engang havde sendt damen på sygehuset efter et styrt på gåturen, insisterede han på at blive boende hos undertegnede. Han er blevet min nr. 1 hundeterapi-hund.

Senest ankomne til flokken er smukke Carma - en border-collie tæve fra 2012. Hun landede hos mig 1.december 2016. Carma havde en del med i rygsækken, som jeg har arbejdet med at hjælpe hende af med eller sortere i. Carma har vist sig at være en supertalentfuld hyrdehund. Hun er i gang med at udvikle sig til en superstjerne. Hun bliver mere og mere afslappet med andre hunde og det blide sind, der var pakket ind i et skarpt panser, viser sig tydeligere for hver dag.