Skriv et nyt indlæg til gæstebogen

 
 
 
 
 
 
 
Felter markeret med * er oblitoriske.
Din E-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.
54 entries.
Pernille Jensen Pernille Jensen fra Skibby skrev den 29. oktober 2017 at 19:23:
Gitte for den bedste anbefaling herfra. Gitte har været guld værd i opdragelsen af vores Berner sennen som vi fik for 1 år siden. Gitte’s gode metoder og hjælpemidler hun giver har gjort at vi idag har en fantastisk hund.... Jeg vil helt sikkert anbefale Gitte hvis andre har problemer med deres hund...
Helle Helle fra Horsens skrev den 30. september 2017 at 12:42:
Takket være Gittes hjælp er familien stadig hel og vi har en meget mere afbalanceret Eurasier. Hund og baby der ikke kan sammen er ikke en sjov oplevelse. Jeg mente, vi skulle af med vores skønne eurasier, for kunne slet ikke overskue, hvordan vi skulle få hunden til at acceptere en kravlende baby. Vores hund havde knurret aggressivt og derefter hapset ud efter vores 10 mdr gamle baby, der var begyndt at møvre sig fremad. Manden holdte heldigvis fast i, at vi skulle give hunden den bedste chance og vi ringede til en adfærdsbehandler, som straks sendt os videre til den bedste - Gitte hund. Gitte kom på besøg og hjalp os med at læse hundens signaler og vi fik nogle få effektive værktøjer til hverdagen. Nu er det fire måneder siden vi havde besøg og vores datter og hund er blevet rigtig gode venner. De leger sammen på gulvet, hvilket jeg aldrig havde troet muligt. Vores hund har lært at gå væk, hvis hun ikke gider lege og vi har lært at læse hendes signaler. tusind tak til Gitte for at jeg stadig har min skønne hund og vores familie er hel. Vi havde aldrig klaret det uden din positive indstilling til vores hund.
Kirsten Jølner Kirsten Jølner fra Bagsværd skrev den 25. april 2017 at 8:56:
Gitte får mine bedste anbefalinger. Jeg har fået så mange gode og brugbare værktøjer, samt en endnu bedre forståelse på, hvorfor min ene hund reagerede som han gjorde. Der skulle så få ændringer til, og med masser af træning, er hver dag nu en fornøjelse. Vi har stadigvæk et stykke vej endnu, men jeg VED vi kommer i mål 🙂 Mange kærlige tanker til dig Gitte fra os alle 3.
Charlotte Bigler Charlotte Bigler fra 4690 Haslev skrev den 3. november 2016 at 22:47:
Jeg mødte Gitte for første gang for snart 15 år siden, hvor jeg tog flere hyrdekurser, kursus i hunde adfærd og samtidig fik jeg uvurderlig god hjælp til nogen udfordringer jeg havde med min daværende hund Ronja (Australian Shepard). En Aussie er jo en MEGET aktiv og intelligent hund, og selv om jeg syntes at have styr på det, så lykkes det mig desværre at få hærdet hende og jeg stod pludselig uden nogen værktøjer når hun tog røven på mig. Meeen ved Gittes hjælp og hendes dejlige væsen, fik jeg hende afhærdet og samtidig fik jeg et helt fantastisk arbejdsforhold til min dejlige Ronja og jeg har ikke siden haft nogen former for problemer med hende. For 1½ år siden fik jeg så min anden Aussie Luna, og hun er meget anderledes end min Ronja og har i den grad også givet mig nogen udfordringer - dog af lidt anderledes karakter. Luna er hyrdehund, hun er meget sensitiv og med et meget stort jagt instinkt som har voldt mig problemer - så selvfølgelig kontakter jeg igen Gitte for hjælp 🙂 Kort tid efter at jeg kontakter hende kommer hun ned til os for at løse udfordringen og det var som altid en øjenåbner. Hun var lige ankommet og spotede med det samme hvad der udløste det og hvordan jeg skulle løse det, og efter et par timer havde jeg både fået værktøjer og demonstration i hvordan jeg skulle løse udfordringen. I dag er det så en uge siden vi havde besøg af hende, og det går rigtig godt og har allerede fået afmonteret en stor del af det som jeg boksede med i forhold til Luna - men vi arbejder stadig med noget det og jeg er helt sikker på at få vendt de sidste udfordringer til positivt. Så ja, jeg vil til enhver tid altid anbefale Gitte, og om hende kan jeg sige: hun arbejder altid på dyrenes bekostning, stor viden, super god til at læse både hund og ejer, super timing og et vidunderligt menneske - og sådan kunne jeg blive ved 🙂
Gitte Gitte fra Ølstykke skrev den 6. oktober 2016 at 13:05:
Vi fik anbefalet Gitte da vi følte os noget udfordret af vores lille terrier-blanding Smilla - og hvor er vi fantastisk glade for det! Ikke nok med, at Gitte har det skønneste væsen og rolige sind, så forstår hun at videregive hendes viden på en utrolig konstruktiv måde der gør, at man ikke føler sig som en fiasko og relativt nemt kan indarbejde de ændringer man som hundens ejer skal foretage. Vi var udfordret af, at vores hund Smilla gøede meget i haven samt kørte i et meget højt tempo (nærmest stresset) og havde svært ved at finde ro. Gitte har bl.a. hjulpet til, at vi kan læse Smilla langt bedre og (næsten) altid kan fornemme når hun er klar til ballade. Det er blevet nemmere at stoppe hende inden hun når op i det røde felt og Smilla er blevet langt mere rolig og velbalanceret i og med det er blevet nemmere for os, at gøre det klart for hende hvad hendes opgaver er – og hvad hendes opgaver ikke er... Gitte har helt klart åbnet vores øjne for hvor vigtigt det er for Smilla, at hun forstår os og at vi er konsekvente og klare i vores sprog til hende. Smillas ynglings-mission er at jagte vores kat – der har Gitte også været en stor hjælp og givet os nogle redskaber til at minimere optrapning og jagten. Smillas terrier-sind træder meget igennem, så vi arbejder fortsat meget med at skabe ro omkring hund og kat når de er sammen, men det er klart blevet bedre. Den måde Gitte involverer sig i hver enkelt hund og familie og tilbyder hendes rådgivning pr. telefon/sms efterfølgende er meget prisværdig! Giver Gitte mine allerbedste anbefalinger!
Kirsten Kirsten fra Nordsjælland skrev den 25. september 2016 at 18:33:
I 2011 fik vi tilbudt en fin lille airedalehvalp - Snoop. Han var en lille vims delikat hvalp, der havde masser af gåpåmod og var nysgerrig på livet. Vores gamle airedalehan - Kevin på 11 år så noget lidende ud og så ud til at ønske den lille hen hvor pebret gror. De vænnede sig dog hurtigt til hinanden og enedes fint uden at være tæt knyttet eller få konflikter over dette eller hint. Kevin og Snoop får en lang tur i den lokale hundeskov hver dag, og Snoop havde lejlighed til at møde andre hunde og blive socialiseret. Vi startede på hvalpetræning i DCH og fortsatte med rallytræning. Snoop er jo en terrier og havde ikke altid travlt med at træne, men var optaget af vigtigere ting - så som alle andre hunde og mennesker på træningspladsen. Snoop er en smuk hund, blev udstillet fra han var en lille hvalp, og blev hurtigt dansk champion. Han var nem at have med til udstilling, så ud til at synes det var en fest, og kunne ligge i de ofte lange ventetider og iagttage livet rundt omkring sig. Da Snoop var omkring 1½ år begyndte han at være voldsom overfor andre hunde. Han stillede sig op med hovedet over deres nakke, og hvis de forsøgte at løbe væk forfulgte han dem med voldsom gøen. Det kunne ikke lade sig gøre at gå forbi vores genboer, der ofte havde deres hunde i haven, uden han hidsede sig voldsomt op. Det samme skete når vi på en tur mødte andre hunde i snor. På træningspladsen skulle jeg hele tiden være opmærksom på de andre hunde, for han kunne finde på at gøre udfald hvis de kom for tæt på. Situationen var uholdbar og jeg kunne ikke gå løs med ham i skoven mere. Heldigvis fik jeg gennem en veninde kontakt til Gitte, der kom på besøg hos os derhjemme. Snoop havde fået/taget et for stort ansvar for vores liv, og arbejdede på højtryk for at klare opgaven. Vi gennemgik vores daglige rutiner, Gitte fik set mit samspil med Snoop og Kevin, og jeg fik nogle rigtig gode forklaringer og anvisninger på, hvordan jeg med fordel kunne arbejde med hundene og ikke mindst mig selv. Det handlede f.eks. om hvordan vi kom ind og ud af huset, ind og ud af bilen og gå roligt i snor. Jeg fik hjemmeopgaver, gik med Snoop for sig selv, og sendte sms’er til Gitte om mine oplevelser. Vi var på besøg hos Gitte og gik tur med Snoop og Gitte Hund Ike. Langsomt begyndte jeg at forstå ”melodien”, og fejre de små succeser – som dengang Snoop kunne gå forbi en indhegning med heste uden at reagere eller den aften jeg gik forbi genboen og kunne dække Snoop af og gå over på den anden side og klappe de 2 hunde i haven og gå tilbage til min egen hund og gå videre – pavestolt over min hund. Det kræver vedvarende opmærksomhed på vores samspil, jeg slækkede lidt på den, og Snoop begyndte igen at være for kæk overfor andre hunde og vores nu 14 årige gamle hund. Gitte var på besøg igen og der blev ryddet op i uvanerne, og jeg fik gode anvisninger på hvordan jeg kunne hjælpe min hund bedst muligt. – og jeg har en fantastisk hund!
Birthe Juhl Jensen Birthe Juhl Jensen fra Kokkedal skrev den 21. august 2016 at 17:49:
Så har Kaley og jeg været til vores første agility konkurrence i over et år. Jeg kan slet ikke få armene ned??. Jeg har konkurreret i rigtig mange år, så det har været hårdt ikke at have været med længe. Pga. Kaley's frustrationer har jeg valgt det fra og bare tanke om at vi skulle til stævne, fik jeg helt angst i kroppen og jeg tænkte, at vi ALDRIG kunne nå dertil. Gitte og jeg har arbejdet intenst med Kaley (og mig) og med Gitte i tankerne og gennem sms'er ville jeg prøve lykken. Og det var ubeskriveligt. Resultatmæssigt var der ikke rigtig noget at skrive hjem om? Men Kaley klarede det bare SÅ godt og nu kan jeg virkelig se lyset fremme. Umiddelbart ville jeg sige, "Gitte, du aner ikke hvad det betyder" men det gør jeg ikke, for det ved du godt. Jeg og ikke mindst Kaley kan ikke takke dig nok. Vi har lang vej og vi arbejder på det, men det er LIDT nemmere, når man mærker at der er flere "YES" end "åh nej"!!!!?☺️?
Birthe Juhl Jensen Birthe Juhl Jensen fra Kokkedal skrev den 15. marts 2016 at 22:49:
Stor tak til Gitte og til de andre vidunderlige mennesker og deres dejlige hunde, der var med i lørdags til bootcamp/kursusdag. Det var en fantastisk dag. Vi gik vel omkring 17.000 km (eller der omkring) 🙂 på ruten skulle vi lave nogle opgaver, som vi hver især var tildelt inden. Vi startede kl. 10 og sluttede ved 20.30 tiden. Jeg havde mine to hunde med, og det var så super godt, at være på tur en hel dag, hvor vi blev udsat for en masse af de udfordringer vi slås med i hverdagen, og så få hjælpen når det sker. Ikke nok med at det var virkelig givende, så var det også fantastisk hyggeligt. Positive og glade mennesker. Det var befriende at man ikke skulle "forsvare" når den ene af mine hunde reagerede når hun blev frustreret. Så jeg fik rigtig meget med mig hjem. Ind i mellem gåturene, spiste vi frokost, fik lidt kaffe og kage, og vi sluttede af med dejlig aftensmad og nogle sidste opgaver (selvfølgelig) 🙂 Der blev grinet, med og af! En super god dag. Både hundene og jeg var godt trætte! Tusind tak for en fantastisk dag Gitte. Jeg har dyb respekt for din kunnen og din tålmodighed. Og tak til de 5 andre og deres hunde, der var med. I var skønne at være sammen med! Birthe/Kaley/Fay
Monica Lylloff Monica Lylloff fra Kokkedal skrev den 13. marts 2016 at 8:31:
jeg har nu kendt Gitte i over 1 år. Jeg og min familie kan takke Gitte for, at vores skønne corgi Pillan er blevet i vores familie. Da jeg første gang havde besøg af Gitte d. 3. december 2014 var Pillan en 1 år gammel hund, der var ekstremt usikker over for mennesker, ekstremt usikker over for andre hunde og havde tendens til ressourceforsvar ift mad over for vores anden hund. Nogle rigtig svære udfordringer. Gitte hjalp mig med at ændre mit syn på min hund og give mig de rigtige redskaber til at komme ud af fortvivlelsen og frustrationen. Og det gik hurtigt op for mig, hvor meget, jeg var nødt til at ændre mit adfærdsmønster før Pillan forstod, hvad jeg ønskede af hende og genvandt tilliden. Nu - 1 år senere - accepterer hun andre mennesker (dem hun kender kan kæle med hende), hilser pænt og leger med andre hunde i hundeskov og spiser mad ved siden af vores anden hund. Vi har stadig lidt finpudsning tilbage (som Gitte kalder det:-). Men vi er så langt, at jeg nu nyder mine gåture med mine to fantastiske hunde. Kh Monica
Dorthe Bentley Dorthe Bentley fra Snertinge skrev den 21. februar 2016 at 11:15:
Jeg har været så heldig at lære Gitte at kende! Jeg har haft hund det meste af mit liv, men tiderne har ændret sig eller også er jeg bare blevet gammel!! Lidt historie: for 6 år siden fik jeg en hund fra Hong Kong, hvor hun var blevet samlet op som gadehund og sat i et internat . Her var der 7 andre hunde i samme "gård", hvor maden bare blev smidt ind til dem, så kunne de slås om det etc.etc. Da jeg nodtog hende tydede alt på at hun var agressiv overfor andre hunde og var extremt menneskesky.Jeg kæmpede i årevis med hende, bl.a. også fordi hun er en 100% jagt- vagt hund, men det var ikke særlig virksomt. SÅ kom Gitte ind i vores univers: Gitte så hurtigt at hun først og fremmest var en meget usikker hund ( ikke agressiv)....med en meget usikker leder! Den næste tid var hård...men hold da op hvor det hjalp!!! I begyndelsen følte jeg mig som er ren Zombi, men efterhånden som jeg lærte at forstå og læse min hund, er det kun gået fremad. Hun er stadig jagt-vagthund, men respekterer mit NEJ, og er faldet helt til ro...utroligt og dejligt!!! Oven i bøtten har jeg så fået en bulldog hvalp, som er racen tro: meget stædig og selvsikker...men træningen med ham går meget nemmere ved at bruge det Gitte lærte mig: han lærer hurtigt hvad han må/ikke må, og er klart på vej til at forstå hvem der er flok lederen: MIG!!! Jeg skal bare selv huske det også!!!! STOR STOR tak til Gitte der først og fremmest lærer en, at det ikke er hunden der gør det forkerte...men gæt selv hvem!!...som tilfældet jo oftest er, når hunden tager over! Fat mod alle jer der har problemer med jeres hunde...der ER hjælp at hente!!! Dorhe Bentley
Julie Sander Lindgren Julie Sander Lindgren fra København skrev den 17. februar 2016 at 14:40:
Tak og tak igen hvor er det dejligt at have fået noget værktøj til at håndtere vores flok vildbasser - Julie , Jesper , Hoshi, Lily , Ebi og Turbo
Elsebeth Lillienschiold Elsebeth Lillienschiold fra Gentofte skrev den 17. februar 2016 at 14:38:
Gitte har virkelig hjulpet mig tll at forstå min vidunderlige Bouvier Rufus. Rufus var i den tidlige teenage periode ved at tage magten fra mig - han vejer kun 8 kg. mindre end mig og har et udtalt hyrdegen. Vi har set hinanden hos os og hos Gitte vel 5 - 6 gange, og Gitte har også haft Rufus alene. At opleve Gitte kommunikere med Rufus har været en fantastisk oplevelse. Gitte 'taler hundsk', og hendes gode råd og seriøse arbejde med Rufus har hjulpet vores familie rigtig meget. Idag er Rufus 2 1/2 år gammel og en fantastisk skøn hund, som vi har godt styr på. Jeg kan kun anbefale Gitte som 'hunde hvisker' og coach.
Birthe Juhl Jensen Birthe Juhl Jensen fra Kokkedal skrev den 16. februar 2016 at 17:27:
En stor stor tak til Gitte fra Birthe og ikke mindst Kaley!??. Kaley er en Border på godt 2 år. Vi havde et gevaldig problem. Kaley ville mig rigtig gerne, vil gerne arbejde, men "vores kemi" passede slet ikke sammen. Jeg har aldrig været i tvivl om, at det var mig der var problemet, men hun blev meget nemt frustreret, og så blev hun udadreagerende - mod mig! Meget aggressiv. Jeg måtte holde hende fast, indtil hun slappede af, og så var der ellers ingenting. Jeg var hele tiden op på tæerne, hele tiden i forsvarsposition. Ingen måtte komme i nærheden af mig, så blev hun aggressiv, når hun var i snor var hun aggressiv, når det var mørkt, var hun aggressiv. Jeg søgte hjælp, men det gjorde det kun værre, ingen havde set en hund som hende. Jeg forsøgte BAT træning, men det gjorde det ikke bedre. Jeg havde taget beslutningen om at finde et andet hjem til hende (da jeg vidste at det var mig der var problemet), men inden da, skrev jeg til Gitte. Og tak for det.??. Jeg var hjemme hos Gitte. Vi var indenfor, sammen med en yngre Border jeg har og Gittes to hanhunde. Det gik forrygende og Gitte overbeviste mig om, at det var en fantastisk hund jeg havde der. Hunde er forskellige og Kaley har nogle meget store antenner (mine ord) og hun kæmpede med at få nogle klare meldinger fra mig. De kom bare aldrig! Små banale ting, som jeg så udemærket kender til, fik Gitte kastet i hovedet på mig, og Kaley responderede prompte! Jeg var ved at tude af glæde. Hun kan ikke slappe af fremmede steder, det kunne hun der, med meget lidt hjælp. Ingen måtte komme tæt, det måtte de der! Lige indtil jeg blev nervøs, så gik det lige ned i Kaley og hun sagde SKRID, en lille handling fra Gitte, og Kaley slappede af igen. Vildt! Jeg fik lidt hjemmearbejde og Gitte kom hjem til mig et par uger efter. Tingene skulle være i orden indenfor, før vi arbejdede med problemerne udenfor. Allerede efter 1. gang mærkede jeg en markant fremgang, jeg så pludselig på Kaley med helt andre øjne. Pludselig kunne Kaley slappe af, ENDELIG gik jeg ind og overtog ansvaret.Det var bare det Kaley søgte. Gitte var klar når jeg havde brug for råd eller snak, og det var en stor hjælp. Så var jeg hos Gitte, hvor vi skulle gå tur, med mine tøser og hendes drenge. Lidt justeringer gjorde at Kaley kunne slappe af når hun var løs, i stedet for at farer frem og tilbage med løftet hale. Hun kom når jeg bad hende om det, uden at jeg behøvede at kalde 17 gange eller blive vred. Gittes hanhund kunne komme hen og hilse på mig, efter blot en enkel justering, helt vildt. Pludselig var det MIG der bestemte dagsordenen, det var SÅ befriende, og det var det tydeligvis også for Kaley. "Den dårlige kemi" er lagt i skuffen, og jeg er bare så taknemmelig for den hjælp jeg har fået. Jeg har søgt så mange steder og mennesker, og pludselig er der bare svar på alle mine frustrationer! Stor respekt! Og tak fra Birthe og Kaley!??
Anne Samuelsen Anne Samuelsen fra Trørød skrev den 16. februar 2016 at 17:26:
Kære Gitte. Da jeg første gang kontaktede dig, havde jeg to hunde, som gik amok og gøede voldsomt bare ved synet af en fremmed hund. Dette gjorde mig meget utryg, så jeg forsøgte derfor helt at undgå, at mine hunde hverken så eller kom i kontakt med fremmede hunde. Du har nu givet mig et helt andet syn på mine hunde og vist mig, hvor sociale og fantastiske de rent faktisk er i mødet med fremmede hunde. Tak fordi du viste mig vejen og blev ved med at holde mit mod oppe, når jeg tvivlede på, om jeg nogensinde ville komme i mål. Jeg elsker mit nye liv med skønt og frit samvær mine søde og glade hunde, og jeg nyder at se deres lyst til at hilse på andre hunde. Stort taknemmeligt knus, Anne 🙂