Skriv et nyt indlæg til gæstebogen

 
 
 
 
 
 
 
Felter markeret med * er oblitoriske.
Din E-mail adresse vil ikke blive offentliggjort.
54 entries.
JamesTaw JamesTaw fra JamesTaw skrev den 22. oktober 2020 at 8:21:
https://carder-bazar.pl https://carder-bazar.ru https://carder-bazar.su https://carder-shop.me https://carderbazar.me https://carders.me Cvv carder cc Cvv shop
ClaudeHor ClaudeHor fra ClaudeHor skrev den 22. oktober 2020 at 0:26:
бот ла2 - бот для lineage 2 interlude, адреналин бот официальный сайт
ClaudeHor ClaudeHor fra ClaudeHor skrev den 21. oktober 2020 at 23:28:
adrenaline - адреналин бот л2, адреналин l2
ThomasAncer ThomasAncer fra ThomasAncer skrev den 15. oktober 2020 at 17:00:
чувствительный вебресурс pin up зеркало
Robertjulky Robertjulky fra Robertjulky skrev den 9. oktober 2020 at 17:41:
click here for more гидра зеркало
Williamfoest Williamfoest fra Williamfoest skrev den 9. oktober 2020 at 17:22:
imp source гидра покупки
Miltonevept Miltonevept fra Miltonevept skrev den 7. oktober 2020 at 16:56:
изрядный ресурс купить авиабилеты
StevenJuils StevenJuils fra StevenJuils skrev den 19. september 2020 at 10:44:
check here broker
ЗАБИРАЙ ОРИГИНАЛЬНЫЙ Квадрокоптер Xiaomi Mi Drone 4К И МНОЖЕСТВО ДРУГИХ ЦЕННЫХ ПРИЗОВ ВСЕГО ЗА 400 РУБЛЕЙ: http://wjhbafcql.openarestaurant.net/e0a0f727 ЗАБИРАЙ ОРИГИНАЛЬНЫЙ Квадрокоптер Xiaomi Mi Drone 4К И МНОЖЕСТВО ДРУГИХ ЦЕННЫХ ПРИЗОВ ВСЕГО ЗА 400 РУБЛЕЙ: http://wjhbafcql.openarestaurant.net/e0a0f727 fra ЗАБИРАЙ ОРИГИНАЛЬНЫЙ Квадрокоптер Xiaomi Mi Drone 4К И МНОЖЕСТВО ДРУГИХ ЦЕННЫХ ПРИЗОВ ВСЕГО ЗА 400 РУБЛЕЙ: http://wjhbafcql.openarestaurant.net/e0a0f727 skrev den 2. august 2020 at 5:46:
У ВАС ЕСТЬ УНИКАЛЬНЫЙ ШАНС ВЫИГРАТЬ ОРИГИНАЛЬНЫЙ Sony PlayStation 4 20th Anniversary А ТАК ЖЕ МНОГО ДРУГИХ ЦЕННЫХ ПОДАРКОВ ВСЕГО ЗА 595 РУБЛЕЙ: http://ugiyxbw.fpponline.net/99
Benedicte Benedicte fra Tølløse skrev den 9. september 2019 at 8:27:
Min hund Victor – en skøn dansk/svensk gårdhund i sin bedste alder – han bliver 10 år næste gang, havde desværre udviklet en vældig angst for rebovationsvogne samt lyn og tordenvejr. En angst, der var tiltagende og som med det klima vi har haft i sommer hvor lyn og torden var MEGET hyppigt forekommende og derned virkelig var problematisk. Han rystede over hele kroppen, kunne ikke finde ro nogen steder, han hyperventilerede og med tungen langt ude af halsen i timevis var jeg alvorligt bekymret for hans helbred. Han havde det simpelthen SÅ forfærdeligt at jeg måtte tænke tanken om hvorvidt det var dyrplageri at lade ham skulle det igennem igen og igen. Der var bare INTET jeg kunne gøre for at hjælpe ham. Troede jeg! Heldigvis kom jeg i forbindelse med en fornuftig dyrlæge, der foreslog at jeg henvendte mig til Gitte Hund. Og det har jeg da i hvert fald ikke fortrudt. Der er ikke noget hokus/pokus over hende, Men hun ved hvad hun har med at gøre og kan formidle det så det er til at forstå - og til at efterleve. Det største problem i den forbindelse er nu ikke hunden, han er hurtig til at lære nyt, men at JEG skal huske at tænke over min adfærd og ændre de uhensigtsmæssige vaner jeg har fået tillagt mig i løbet af de sidste 10 år! Det siges at man ikke kan lære en gammel cirkushest nye tricks. Det er altså heller ikke helt nemt, men det er jo ikke umuligt og det VIRKER Efter kun 2 møder med Gitte er der allerede fremgang at spore, så jeg er fuld af fortrøstning og giver gerne Gitte både min anbefaling og respekt.
Birthe Juhl Jensen Birthe Juhl Jensen fra Dragstrup, Gilleleje skrev den 30. juni 2019 at 18:13:
Min Border Kaley og jeg er kommet hjem efter en helt igennem vidunderlig bootcamp. Vi har gået en del km. i meget varmt vejr (med mange drikke/bade pauser til de 4-benede), rigtig god træning, og der blev da også hyrdet (lidt ekstra til Kaley, da hun mente det ikke var helt nok - stor undskyldning til jer kære får, for Kaley's eget initiativ)?‍♀️?. Super hyggeligt, med prima forplejning som sædvanligt. Total hygge med campingvogn, telte og fed solnedgang. Stor tak til alle jer skønne mennesker der var med, og en speciel tak til dig Gitte. Du er fantastisk.????
Mette & Frank Mette & Frank fra Hornbæk skrev den 4. april 2019 at 11:25:
Stor tak til Gitte for hjælp til Tilde, som er en Welsh Terrier på snart 5 år. Vi har gået til hundetræning og været på hundelegepladser uden problemer. Indenfor de sidste år er hendes adfærd over for andre hunde blevet mere aggressiv. Tilde blev steriliseret, da hun var ca 1 år. Vores dyrlæge mente, at årsagen var sterilisation og at hun var terrier. Tilde er en meget blid og bestemt/dominerende hund . Heldingvis anbefalende vores nabo, at vi skulle kontakte Gitte. Gitte lærte os at aflæse Tilde og at Tilde er meget beskyttende overfor sin familie og tror, at den aggressive måde, er sådan, at hun skal møde verden på. Gitte viste os øvelser for at få Tilde at slappe af samt til at takle andre hunde og ting i dagligdagen. Det var aldrig gået uden Gittes hjælp. Jeg kan kun give Gitte min bedste og største anbefaling.
Karen Ramlau Karen Ramlau fra Mørkøv skrev den 30. januar 2019 at 18:43:
Jeg har 2 Welsh Corgi (Pembroke) hanner, 'H' på 3 år og 'W' på snart 1 år. Pludselig en dag fløj de i totterne på hinanden over et stykke mad, det skete flere og flere gange over en periode, som til sidst endte med, at 'W' måtte en tur til dyrlægen, for at blive syet over øjet. Da vi kom hjem med 'W' kunne hundene ikke klare synet af hinanden! Jeg var dybt ulykkelig og fortvivlet over, hvor hurtigt det hele havde eskaleret til et problem jeg ikke anede, hvordan jeg skulle kunne løse? Jeg havde hørt om Gitte i forbindelse med hunde der havde fyrværkeri skræk, da 'H' nemlig lider af dette. Ydermere havde jeg også besøgt hendes hjemmeside, hvortil jeg kunne læse, at hun var super dygtig til hyrdehunde, og hunde med diverse adfærds problemer. Så jeg besluttede med for at kontakte Gitte! Gitte kom på et hjemmebesøg, hvor hun lynhurtigt (inden hun var kommet ind af døren) kunne "læse" vores hunde, og fortælle hvordan de var og påvirkede hinanden - faktisk i en negativ retning. 'H' er en stille type, let bliver nervøs (af høje lyde, skud, fyrværkeri og endda lyden af en flaske der åbnes med proptrækker). 'W' er den vilde og energiske type, som ikke hører efter de signaler 'H' giver - dette var kilden til problemet! Gitte gav os en masse værktøjer, til at hjælpe med kommunikationen mellem hundene og hvordan vi skal læse hundene, inden de flyver i totterne på hinanden. Det er kun nogle uger siden vi havde besøg af Gitte, vi er langt fra i mål endnu, men med den værktøjskasse hun har givet os, så kan vi løse problemerne selv. Hundene har igen glæde af hinanden og hygger sig sammen. Gitte har min dybeste respekt og taknemlighed for, at have reddet os ud af en kæmpe familiekrise! Man kan altid ringe til hende og få gode råd og jeg har i hvert fald i sinde, at blive ved med at bruge Gitte som hjælp og jeg ved, at jeg der er meget mere hun kan lære mig og hundene! Hun får min varmeste anbefaling <3
Eric og Merete Holm Eric og Merete Holm fra Herlev skrev den 30. oktober 2018 at 15:13:
Ridley var næsten 2 år, da min mand og jeg overtog ham som tredje ejer. Han havde tidligere fået lidt jagttræning og havde været med rundt i mange lande, men de to tidligere ejere var nødt til at skille sig af med ham p.gr.a. personlige udfordringer i deres liv. Ridley er en dejlig blanding af Springer Spaniel og Golden Retriever, men han var stresset og stak af fra os, når han var fri i haven. Han var også lidt for fremfusende, når han mødte andre hanhunde, og det gik ofte galt. Vi har erfaring med hund fra tidligere, men Ridley glemte alt om os, så snart vi kom ud af døren og hørte og så ikke noget. Vores dyrlæge foreslog os at kontakte Gitte Hund - og så skete der noget! Vi har kun haft en session hos Gitte. Hun gav os de værktøjer, der skulle til og "så" ham som den dejlige, kærlige hund han gemte under sit panser. Da Gitte overtog føringen på en stilfærdig og kompetent måde, blev vores hund tryg og havde ikke brug for at stikke af. På den ene time, vi havde med Gitte, lærte hun os at at tolke Ridleys signaler og gav os tillid. De næste par måneder var hårdt arbejde med træning, træning og atter træning og telefonkontakt til Gitte flere gang, hvor hun gav brugbare råd, der gjorde en stor forskel, og så kom belønningen. Ridley blev sluppet fri af linen og var blevet en glad hund med selvtillid. Han har idag fundet sit tilhørsforhold og udvikler sig dag for dag. Stor tak til Gitte, hun kan "se" hunden og forstår, hvad dens udfordringer er. Vi kan kun anbefale Gitte på det varmeste, hun gør virkelig en forskel på kort tid.
Rikke Rikke fra Holbæk skrev den 29. september 2018 at 11:15:
Stor tak fra Paikka, mig og resten af familien. Paikka som er en Jack Russell Terrier på snart 2 år har været meget udadreagerende mod andre hunde, cykler og løbere. Hun har deltaget på både hvalpehold og fortsætter hold hos DCH og trivedes fint, men pludselig stolede hun ikke på andre hunde. Efter hun kom i løbetid ændrede hun sig til en meget aggressiv "kamphund" på trods af sin størrelse. Så efter at have kontaktet vores dyrlæge med vores bekymringer blev vi henvist til Gitte. Allerede efter de første gange ændredes adfærden. Vi har nu gået til træning siden januar og det går rigtig godt. Gitte har virkelig læst Paikka og fundet ud af at hun faktisk er en meget blid og forsigtig hund til trods for den hårde facade mod andre hunde. Med hjælp og vejledning er det også lykkedes for Paikka at lege fantastisk med en efterhånden stor schæferhvalp. Lytter hvalpen ikke får hun bestemt at vide at det går ikke, hvor taktikken ændres. De er rigtig gode venner og tumler fint på trods af deres ulige størrelser. Det var aldrig gået uden Gittes hjæp. Jeg kan kun give Gitte min bedste og største anbefaling.
Sanne jacobsen Sanne jacobsen fra Tåstrup skrev den 19. september 2018 at 7:41:
Jeg har en ruhåret gravhund,som efter vi havde mistet vores gamle hund lukkede sig inde i sig selv. Han havde ikke lyst til at gå tur, han lå under sengen og var bange for andre hunde og mennesker. Jeg blev anbefalet, at kontakte Gitte. Gitte lærte mig at læse min hunds signaler. Gitte kom hjem til mig og så min hunds adfærd og med hendes viden og fantastiske personlighed fik hun hjulpet mig og min hund. Vi var sammen på tur rundt i området, hvor jeg lærte så meget om min egen hund. De efterfølgende dage var vi næsten i daglig telefon kontakt om små justeringer i forhold til hvordan det gik. Og det virker ??? Jeg har nu en glad hund, men en hund der har brug for at tager ansvar, ser hans signaler så han trygt kan leve et hundeliv. Tøv ikke kontakt Gitte hun kan helt sikkert hjælpe dig og din hund ?
Jette Jette fra Hedehusene skrev den 24. april 2018 at 16:18:
Vi har de sødeste to hunde, en lille blandings terrier, og en tysk jagt terrier med krudt i r.... Jeg har gået til hunde træning med dem begge, til sidst kun med min TJT. Jeg gik til træning i en jagt klub, da jeg tænkte at de måtte have styr på jagt hunde, men desværre nej. Da jeg bad om værktøjer til at hjælpe mig med at blive bedre til at styre ham måtte de give fortabt, de mente ikke at de havde evnerne til det, de var bedst til labrador. Heldigvis snakkede jeg med en ude på arbejdet om trænerne der havde opgivet, og hun anbefalede mig at ringe til Gitte. Så det gjorde jeg, og en konsultation senere har vi meget (hund og ejere) meget større forståelse for hinanden, og vi har fundet nogle gode metoder til at få brændt overskuds energi af. Det er fantastisk, og jeg kan kun varmt anbefale Gitte, hun er super dygtig.
Anita Linding Anita Linding fra Jægerspris skrev den 6. april 2018 at 10:28:
Vi er ikke novicer da vi har haft hund siden 1981 og fik vores femte og den 3. Aussie sidste år som desværre stak af efter rådyr. Og da vi bor lige op af skoven får vi besøg af dem hver dag. Vi har aldrig haft problemer før. Vi prøvede alt synes vi men det blev kun ganske lidt bedre og det er ikke sjovt at lede efter sin hund i en mørk skov ? så vi var helt tømt ud for ideer. Kom så i tanke om at vi havde mødt Gitte Hund et par gange til hvalpetræf da vi købte vores første Aussie og vidste hvor dygtig hun er og at hun taler et sprog som forstås, Hun har været her en og vi har talt sammen par gange. Vi fik nogle nye værktøjer som virker ? og er kun løbet ud af grunden en gang siden og kom tilbage straks. Vi er ikke i mål men det går langt bedre. Vi kan stoppe vores hund for rådyr i haven så næste step er stoppe hende i skoven også hver gang. Så HURRA for Gitte Hund
Lotte Pedersen Lotte Pedersen fra Skibby skrev den 25. februar 2018 at 15:50:
Vores lille bomuldshund reagerede meget voldsomt overfor alt, der bevægede sig på vores daglige gåture. Turene var bestemt ikke hyggelige, og vi undgik alle udfordringer, så vidt det var muligt. Bemærk, at jeg indtil nu har skrevet i datid, for tingene er helt anderledes nu - takket være skønne, dygtige Gitte. Som en anden her i gæstebogen også har nævnt, så var det mig som ejer, og ikke vores skønne hund, der skulle lære sproget. Med justeringer fra Gitte er det blevet MEGET bedre. Anede ikke, at mit kropssprog signalerede så mange “forkerte” ting. Det er der blevet ændret på nu. Gitte er fantastisk til at følge op på situationen, har fået flere opringninger eller besøg, for “bare lige at høre, hvordan det går?” 🙂 Samtidig har Gitte nogle fantastiske hold, hvor jeg pt er i gang med andre små hunde, og de helt almindelige udfordringer man kan opleve i hverdagen. Det er super godt, og sk... skægt. Gitte er den fødte stand-upper. Hun får alle mine bedste anbefalinger!!
Pernille Josephsen Pernille Josephsen fra Skibby skrev den 20. februar 2018 at 8:52:
Gitte blev vores redning ift en Pomeranier som vi adopterede for et års tid siden. Intet vidende om de problemer hun havde med sig i kufferten viste hun sig at være en 2.5 kilos kæmpe udfordring for os. Hunden var helt ustyrlig halsende, gøende, urolig, “ fremme i skoene”, dominerende overfor vores anden lille hund og virkede vildt stresset somhelt klart blev overført til os som familie. Hun havde samtidig en kæmpe problem med andre hunde på sin vej som stort set gjorde det umuligt at have hende med nogen steder fordi hun havde meget aggressive udfald mod andre hunde og var på ingen måde kontaktbar i disse situationer. Vi var SÅ tæt på at give op på trods af vi havde haft en anden adfærds terapeut på i ca 6 mdr uden særlige synlige resultater. Heldigvis anbefalede,de, hos min dyrlæge at jeg skulle kontakte Gitte “hund” og gudskelov for det, Gitte har en enestående evne til at læse den enkelte hund og dens udfordringer og ydermere en måde at “ sætte billeder” på sine forklaringer så det bliver enkelt og ligetil for ejer at udsende de rette signaler, signaler som hunden forstår! Vi arbejder stadig på udfaldet mod andre hunde men det går positivt fremad , det hele handler om mig som ejermand og min reaktion i mødet, jeg bruger de vejledninger fra Gitte og med positivt resultater og vi øver os hver dag. Mine bedste anbefalinger til Gitte som har og fortsat giver mig troen på at det hele nok skal gå op i en større enhed og som brænder for opgaven og giver sig langt længere end man overhovedet kan forvente. Taknemmeligheds hilsner fra Noomi, Liva og Pernille & co