Log ind for at skrive et indlæg

25 entries.
Benedicte Benedicte fra Tølløse skrev den 9. september 2019 at 8:27:
Min hund Victor – en skøn dansk/svensk gårdhund i sin bedste alder – han bliver 10 år næste gang, havde desværre udviklet en vældig angst for rebovationsvogne samt lyn og tordenvejr. En angst, der var tiltagende og som med det klima vi har haft i sommer hvor lyn og torden var MEGET hyppigt forekommende og derned virkelig var problematisk. Han rystede over hele kroppen, kunne ikke finde ro nogen steder, han hyperventilerede og med tungen langt ude af halsen i timevis var jeg alvorligt bekymret for hans helbred. Han havde det simpelthen SÅ forfærdeligt at jeg måtte tænke tanken om hvorvidt det var dyrplageri at lade ham skulle det igennem igen og igen. Der var bare INTET jeg kunne gøre for at hjælpe ham. Troede jeg! Heldigvis kom jeg i forbindelse med en fornuftig dyrlæge, der foreslog at jeg henvendte mig til Gitte Hund. Og det har jeg da i hvert fald ikke fortrudt. Der er ikke noget hokus/pokus over hende, Men hun ved hvad hun har med at gøre og kan formidle det så det er til at forstå - og til at efterleve. Det største problem i den forbindelse er nu ikke hunden, han er hurtig til at lære nyt, men at JEG skal huske at tænke over min adfærd og ændre de uhensigtsmæssige vaner jeg har fået tillagt mig i løbet af de sidste 10 år! Det siges at man ikke kan lære en gammel cirkushest nye tricks. Det er altså heller ikke helt nemt, men det er jo ikke umuligt og det VIRKER Efter kun 2 møder med Gitte er der allerede fremgang at spore, så jeg er fuld af fortrøstning og giver gerne Gitte både min anbefaling og respekt.
Birthe Juhl Jensen Birthe Juhl Jensen fra Dragstrup, Gilleleje skrev den 30. juni 2019 at 18:13:
Min Border Kaley og jeg er kommet hjem efter en helt igennem vidunderlig bootcamp. Vi har gået en del km. i meget varmt vejr (med mange drikke/bade pauser til de 4-benede), rigtig god træning, og der blev da også hyrdet (lidt ekstra til Kaley, da hun mente det ikke var helt nok - stor undskyldning til jer kære får, for Kaley's eget initiativ)?‍♀️?. Super hyggeligt, med prima forplejning som sædvanligt. Total hygge med campingvogn, telte og fed solnedgang. Stor tak til alle jer skønne mennesker der var med, og en speciel tak til dig Gitte. Du er fantastisk.????
Mette & Frank Mette & Frank fra Hornbæk skrev den 4. april 2019 at 11:25:
Stor tak til Gitte for hjælp til Tilde, som er en Welsh Terrier på snart 5 år. Vi har gået til hundetræning og været på hundelegepladser uden problemer. Indenfor de sidste år er hendes adfærd over for andre hunde blevet mere aggressiv. Tilde blev steriliseret, da hun var ca 1 år. Vores dyrlæge mente, at årsagen var sterilisation og at hun var terrier. Tilde er en meget blid og bestemt/dominerende hund . Heldingvis anbefalende vores nabo, at vi skulle kontakte Gitte. Gitte lærte os at aflæse Tilde og at Tilde er meget beskyttende overfor sin familie og tror, at den aggressive måde, er sådan, at hun skal møde verden på. Gitte viste os øvelser for at få Tilde at slappe af samt til at takle andre hunde og ting i dagligdagen. Det var aldrig gået uden Gittes hjælp. Jeg kan kun give Gitte min bedste og største anbefaling.
Karen Ramlau Karen Ramlau fra Mørkøv skrev den 30. januar 2019 at 18:43:
Jeg har 2 Welsh Corgi (Pembroke) hanner, 'H' på 3 år og 'W' på snart 1 år. Pludselig en dag fløj de i totterne på hinanden over et stykke mad, det skete flere og flere gange over en periode, som til sidst endte med, at 'W' måtte en tur til dyrlægen, for at blive syet over øjet. Da vi kom hjem med 'W' kunne hundene ikke klare synet af hinanden! Jeg var dybt ulykkelig og fortvivlet over, hvor hurtigt det hele havde eskaleret til et problem jeg ikke anede, hvordan jeg skulle kunne løse? Jeg havde hørt om Gitte i forbindelse med hunde der havde fyrværkeri skræk, da 'H' nemlig lider af dette. Ydermere havde jeg også besøgt hendes hjemmeside, hvortil jeg kunne læse, at hun var super dygtig til hyrdehunde, og hunde med diverse adfærds problemer. Så jeg besluttede med for at kontakte Gitte! Gitte kom på et hjemmebesøg, hvor hun lynhurtigt (inden hun var kommet ind af døren) kunne "læse" vores hunde, og fortælle hvordan de var og påvirkede hinanden - faktisk i en negativ retning. 'H' er en stille type, let bliver nervøs (af høje lyde, skud, fyrværkeri og endda lyden af en flaske der åbnes med proptrækker). 'W' er den vilde og energiske type, som ikke hører efter de signaler 'H' giver - dette var kilden til problemet! Gitte gav os en masse værktøjer, til at hjælpe med kommunikationen mellem hundene og hvordan vi skal læse hundene, inden de flyver i totterne på hinanden. Det er kun nogle uger siden vi havde besøg af Gitte, vi er langt fra i mål endnu, men med den værktøjskasse hun har givet os, så kan vi løse problemerne selv. Hundene har igen glæde af hinanden og hygger sig sammen. Gitte har min dybeste respekt og taknemlighed for, at have reddet os ud af en kæmpe familiekrise! Man kan altid ringe til hende og få gode råd og jeg har i hvert fald i sinde, at blive ved med at bruge Gitte som hjælp og jeg ved, at jeg der er meget mere hun kan lære mig og hundene! Hun får min varmeste anbefaling <3
Eric og Merete Holm Eric og Merete Holm fra Herlev skrev den 30. oktober 2018 at 15:13:
Ridley var næsten 2 år, da min mand og jeg overtog ham som tredje ejer. Han havde tidligere fået lidt jagttræning og havde været med rundt i mange lande, men de to tidligere ejere var nødt til at skille sig af med ham p.gr.a. personlige udfordringer i deres liv. Ridley er en dejlig blanding af Springer Spaniel og Golden Retriever, men han var stresset og stak af fra os, når han var fri i haven. Han var også lidt for fremfusende, når han mødte andre hanhunde, og det gik ofte galt. Vi har erfaring med hund fra tidligere, men Ridley glemte alt om os, så snart vi kom ud af døren og hørte og så ikke noget. Vores dyrlæge foreslog os at kontakte Gitte Hund - og så skete der noget! Vi har kun haft en session hos Gitte. Hun gav os de værktøjer, der skulle til og "så" ham som den dejlige, kærlige hund han gemte under sit panser. Da Gitte overtog føringen på en stilfærdig og kompetent måde, blev vores hund tryg og havde ikke brug for at stikke af. På den ene time, vi havde med Gitte, lærte hun os at at tolke Ridleys signaler og gav os tillid. De næste par måneder var hårdt arbejde med træning, træning og atter træning og telefonkontakt til Gitte flere gang, hvor hun gav brugbare råd, der gjorde en stor forskel, og så kom belønningen. Ridley blev sluppet fri af linen og var blevet en glad hund med selvtillid. Han har idag fundet sit tilhørsforhold og udvikler sig dag for dag. Stor tak til Gitte, hun kan "se" hunden og forstår, hvad dens udfordringer er. Vi kan kun anbefale Gitte på det varmeste, hun gør virkelig en forskel på kort tid.
Rikke Rikke fra Holbæk skrev den 29. september 2018 at 11:15:
Stor tak fra Paikka, mig og resten af familien. Paikka som er en Jack Russell Terrier på snart 2 år har været meget udadreagerende mod andre hunde, cykler og løbere. Hun har deltaget på både hvalpehold og fortsætter hold hos DCH og trivedes fint, men pludselig stolede hun ikke på andre hunde. Efter hun kom i løbetid ændrede hun sig til en meget aggressiv "kamphund" på trods af sin størrelse. Så efter at have kontaktet vores dyrlæge med vores bekymringer blev vi henvist til Gitte. Allerede efter de første gange ændredes adfærden. Vi har nu gået til træning siden januar og det går rigtig godt. Gitte har virkelig læst Paikka og fundet ud af at hun faktisk er en meget blid og forsigtig hund til trods for den hårde facade mod andre hunde. Med hjælp og vejledning er det også lykkedes for Paikka at lege fantastisk med en efterhånden stor schæferhvalp. Lytter hvalpen ikke får hun bestemt at vide at det går ikke, hvor taktikken ændres. De er rigtig gode venner og tumler fint på trods af deres ulige størrelser. Det var aldrig gået uden Gittes hjæp. Jeg kan kun give Gitte min bedste og største anbefaling.
Sanne jacobsen Sanne jacobsen fra Tåstrup skrev den 19. september 2018 at 7:41:
Jeg har en ruhåret gravhund,som efter vi havde mistet vores gamle hund lukkede sig inde i sig selv. Han havde ikke lyst til at gå tur, han lå under sengen og var bange for andre hunde og mennesker. Jeg blev anbefalet, at kontakte Gitte. Gitte lærte mig at læse min hunds signaler. Gitte kom hjem til mig og så min hunds adfærd og med hendes viden og fantastiske personlighed fik hun hjulpet mig og min hund. Vi var sammen på tur rundt i området, hvor jeg lærte så meget om min egen hund. De efterfølgende dage var vi næsten i daglig telefon kontakt om små justeringer i forhold til hvordan det gik. Og det virker ??? Jeg har nu en glad hund, men en hund der har brug for at tager ansvar, ser hans signaler så han trygt kan leve et hundeliv. Tøv ikke kontakt Gitte hun kan helt sikkert hjælpe dig og din hund ?
Jette Jette fra Hedehusene skrev den 24. april 2018 at 16:18:
Vi har de sødeste to hunde, en lille blandings terrier, og en tysk jagt terrier med krudt i r.... Jeg har gået til hunde træning med dem begge, til sidst kun med min TJT. Jeg gik til træning i en jagt klub, da jeg tænkte at de måtte have styr på jagt hunde, men desværre nej. Da jeg bad om værktøjer til at hjælpe mig med at blive bedre til at styre ham måtte de give fortabt, de mente ikke at de havde evnerne til det, de var bedst til labrador. Heldigvis snakkede jeg med en ude på arbejdet om trænerne der havde opgivet, og hun anbefalede mig at ringe til Gitte. Så det gjorde jeg, og en konsultation senere har vi meget (hund og ejere) meget større forståelse for hinanden, og vi har fundet nogle gode metoder til at få brændt overskuds energi af. Det er fantastisk, og jeg kan kun varmt anbefale Gitte, hun er super dygtig.
Anita Linding Anita Linding fra Jægerspris skrev den 6. april 2018 at 10:28:
Vi er ikke novicer da vi har haft hund siden 1981 og fik vores femte og den 3. Aussie sidste år som desværre stak af efter rådyr. Og da vi bor lige op af skoven får vi besøg af dem hver dag. Vi har aldrig haft problemer før. Vi prøvede alt synes vi men det blev kun ganske lidt bedre og det er ikke sjovt at lede efter sin hund i en mørk skov ? så vi var helt tømt ud for ideer. Kom så i tanke om at vi havde mødt Gitte Hund et par gange til hvalpetræf da vi købte vores første Aussie og vidste hvor dygtig hun er og at hun taler et sprog som forstås, Hun har været her en og vi har talt sammen par gange. Vi fik nogle nye værktøjer som virker ? og er kun løbet ud af grunden en gang siden og kom tilbage straks. Vi er ikke i mål men det går langt bedre. Vi kan stoppe vores hund for rådyr i haven så næste step er stoppe hende i skoven også hver gang. Så HURRA for Gitte Hund
Lotte Pedersen Lotte Pedersen fra Skibby skrev den 25. februar 2018 at 15:50:
Vores lille bomuldshund reagerede meget voldsomt overfor alt, der bevægede sig på vores daglige gåture. Turene var bestemt ikke hyggelige, og vi undgik alle udfordringer, så vidt det var muligt. Bemærk, at jeg indtil nu har skrevet i datid, for tingene er helt anderledes nu - takket være skønne, dygtige Gitte. Som en anden her i gæstebogen også har nævnt, så var det mig som ejer, og ikke vores skønne hund, der skulle lære sproget. Med justeringer fra Gitte er det blevet MEGET bedre. Anede ikke, at mit kropssprog signalerede så mange “forkerte” ting. Det er der blevet ændret på nu. Gitte er fantastisk til at følge op på situationen, har fået flere opringninger eller besøg, for “bare lige at høre, hvordan det går?” 🙂 Samtidig har Gitte nogle fantastiske hold, hvor jeg pt er i gang med andre små hunde, og de helt almindelige udfordringer man kan opleve i hverdagen. Det er super godt, og sk... skægt. Gitte er den fødte stand-upper. Hun får alle mine bedste anbefalinger!!
Pernille Josephsen Pernille Josephsen fra Skibby skrev den 20. februar 2018 at 8:52:
Gitte blev vores redning ift en Pomeranier som vi adopterede for et års tid siden. Intet vidende om de problemer hun havde med sig i kufferten viste hun sig at være en 2.5 kilos kæmpe udfordring for os. Hunden var helt ustyrlig halsende, gøende, urolig, “ fremme i skoene”, dominerende overfor vores anden lille hund og virkede vildt stresset somhelt klart blev overført til os som familie. Hun havde samtidig en kæmpe problem med andre hunde på sin vej som stort set gjorde det umuligt at have hende med nogen steder fordi hun havde meget aggressive udfald mod andre hunde og var på ingen måde kontaktbar i disse situationer. Vi var SÅ tæt på at give op på trods af vi havde haft en anden adfærds terapeut på i ca 6 mdr uden særlige synlige resultater. Heldigvis anbefalede,de, hos min dyrlæge at jeg skulle kontakte Gitte “hund” og gudskelov for det, Gitte har en enestående evne til at læse den enkelte hund og dens udfordringer og ydermere en måde at “ sætte billeder” på sine forklaringer så det bliver enkelt og ligetil for ejer at udsende de rette signaler, signaler som hunden forstår! Vi arbejder stadig på udfaldet mod andre hunde men det går positivt fremad , det hele handler om mig som ejermand og min reaktion i mødet, jeg bruger de vejledninger fra Gitte og med positivt resultater og vi øver os hver dag. Mine bedste anbefalinger til Gitte som har og fortsat giver mig troen på at det hele nok skal gå op i en større enhed og som brænder for opgaven og giver sig langt længere end man overhovedet kan forvente. Taknemmeligheds hilsner fra Noomi, Liva og Pernille & co
Pernille Jensen Pernille Jensen fra Skibby skrev den 29. oktober 2017 at 19:23:
Gitte for den bedste anbefaling herfra. Gitte har været guld værd i opdragelsen af vores Berner sennen som vi fik for 1 år siden. Gitte’s gode metoder og hjælpemidler hun giver har gjort at vi idag har en fantastisk hund.... Jeg vil helt sikkert anbefale Gitte hvis andre har problemer med deres hund...
Helle Helle fra Horsens skrev den 30. september 2017 at 12:42:
Takket være Gittes hjælp er familien stadig hel og vi har en meget mere afbalanceret Eurasier. Hund og baby der ikke kan sammen er ikke en sjov oplevelse. Jeg mente, vi skulle af med vores skønne eurasier, for kunne slet ikke overskue, hvordan vi skulle få hunden til at acceptere en kravlende baby. Vores hund havde knurret aggressivt og derefter hapset ud efter vores 10 mdr gamle baby, der var begyndt at møvre sig fremad. Manden holdte heldigvis fast i, at vi skulle give hunden den bedste chance og vi ringede til en adfærdsbehandler, som straks sendt os videre til den bedste - Gitte hund. Gitte kom på besøg og hjalp os med at læse hundens signaler og vi fik nogle få effektive værktøjer til hverdagen. Nu er det fire måneder siden vi havde besøg og vores datter og hund er blevet rigtig gode venner. De leger sammen på gulvet, hvilket jeg aldrig havde troet muligt. Vores hund har lært at gå væk, hvis hun ikke gider lege og vi har lært at læse hendes signaler. tusind tak til Gitte for at jeg stadig har min skønne hund og vores familie er hel. Vi havde aldrig klaret det uden din positive indstilling til vores hund.
Kirsten Jølner Kirsten Jølner fra Bagsværd skrev den 25. april 2017 at 8:56:
Gitte får mine bedste anbefalinger. Jeg har fået så mange gode og brugbare værktøjer, samt en endnu bedre forståelse på, hvorfor min ene hund reagerede som han gjorde. Der skulle så få ændringer til, og med masser af træning, er hver dag nu en fornøjelse. Vi har stadigvæk et stykke vej endnu, men jeg VED vi kommer i mål 🙂 Mange kærlige tanker til dig Gitte fra os alle 3.
Charlotte Bigler Charlotte Bigler fra 4690 Haslev skrev den 3. november 2016 at 22:47:
Jeg mødte Gitte for første gang for snart 15 år siden, hvor jeg tog flere hyrdekurser, kursus i hunde adfærd og samtidig fik jeg uvurderlig god hjælp til nogen udfordringer jeg havde med min daværende hund Ronja (Australian Shepard). En Aussie er jo en MEGET aktiv og intelligent hund, og selv om jeg syntes at have styr på det, så lykkes det mig desværre at få hærdet hende og jeg stod pludselig uden nogen værktøjer når hun tog røven på mig. Meeen ved Gittes hjælp og hendes dejlige væsen, fik jeg hende afhærdet og samtidig fik jeg et helt fantastisk arbejdsforhold til min dejlige Ronja og jeg har ikke siden haft nogen former for problemer med hende. For 1½ år siden fik jeg så min anden Aussie Luna, og hun er meget anderledes end min Ronja og har i den grad også givet mig nogen udfordringer - dog af lidt anderledes karakter. Luna er hyrdehund, hun er meget sensitiv og med et meget stort jagt instinkt som har voldt mig problemer - så selvfølgelig kontakter jeg igen Gitte for hjælp 🙂 Kort tid efter at jeg kontakter hende kommer hun ned til os for at løse udfordringen og det var som altid en øjenåbner. Hun var lige ankommet og spotede med det samme hvad der udløste det og hvordan jeg skulle løse det, og efter et par timer havde jeg både fået værktøjer og demonstration i hvordan jeg skulle løse udfordringen. I dag er det så en uge siden vi havde besøg af hende, og det går rigtig godt og har allerede fået afmonteret en stor del af det som jeg boksede med i forhold til Luna - men vi arbejder stadig med noget det og jeg er helt sikker på at få vendt de sidste udfordringer til positivt. Så ja, jeg vil til enhver tid altid anbefale Gitte, og om hende kan jeg sige: hun arbejder altid på dyrenes bekostning, stor viden, super god til at læse både hund og ejer, super timing og et vidunderligt menneske - og sådan kunne jeg blive ved 🙂
Gitte Gitte fra Ølstykke skrev den 6. oktober 2016 at 13:05:
Vi fik anbefalet Gitte da vi følte os noget udfordret af vores lille terrier-blanding Smilla - og hvor er vi fantastisk glade for det! Ikke nok med, at Gitte har det skønneste væsen og rolige sind, så forstår hun at videregive hendes viden på en utrolig konstruktiv måde der gør, at man ikke føler sig som en fiasko og relativt nemt kan indarbejde de ændringer man som hundens ejer skal foretage. Vi var udfordret af, at vores hund Smilla gøede meget i haven samt kørte i et meget højt tempo (nærmest stresset) og havde svært ved at finde ro. Gitte har bl.a. hjulpet til, at vi kan læse Smilla langt bedre og (næsten) altid kan fornemme når hun er klar til ballade. Det er blevet nemmere at stoppe hende inden hun når op i det røde felt og Smilla er blevet langt mere rolig og velbalanceret i og med det er blevet nemmere for os, at gøre det klart for hende hvad hendes opgaver er – og hvad hendes opgaver ikke er... Gitte har helt klart åbnet vores øjne for hvor vigtigt det er for Smilla, at hun forstår os og at vi er konsekvente og klare i vores sprog til hende. Smillas ynglings-mission er at jagte vores kat – der har Gitte også været en stor hjælp og givet os nogle redskaber til at minimere optrapning og jagten. Smillas terrier-sind træder meget igennem, så vi arbejder fortsat meget med at skabe ro omkring hund og kat når de er sammen, men det er klart blevet bedre. Den måde Gitte involverer sig i hver enkelt hund og familie og tilbyder hendes rådgivning pr. telefon/sms efterfølgende er meget prisværdig! Giver Gitte mine allerbedste anbefalinger!
Kirsten Kirsten fra Nordsjælland skrev den 25. september 2016 at 18:33:
I 2011 fik vi tilbudt en fin lille airedalehvalp - Snoop. Han var en lille vims delikat hvalp, der havde masser af gåpåmod og var nysgerrig på livet. Vores gamle airedalehan - Kevin på 11 år så noget lidende ud og så ud til at ønske den lille hen hvor pebret gror. De vænnede sig dog hurtigt til hinanden og enedes fint uden at være tæt knyttet eller få konflikter over dette eller hint. Kevin og Snoop får en lang tur i den lokale hundeskov hver dag, og Snoop havde lejlighed til at møde andre hunde og blive socialiseret. Vi startede på hvalpetræning i DCH og fortsatte med rallytræning. Snoop er jo en terrier og havde ikke altid travlt med at træne, men var optaget af vigtigere ting - så som alle andre hunde og mennesker på træningspladsen. Snoop er en smuk hund, blev udstillet fra han var en lille hvalp, og blev hurtigt dansk champion. Han var nem at have med til udstilling, så ud til at synes det var en fest, og kunne ligge i de ofte lange ventetider og iagttage livet rundt omkring sig. Da Snoop var omkring 1½ år begyndte han at være voldsom overfor andre hunde. Han stillede sig op med hovedet over deres nakke, og hvis de forsøgte at løbe væk forfulgte han dem med voldsom gøen. Det kunne ikke lade sig gøre at gå forbi vores genboer, der ofte havde deres hunde i haven, uden han hidsede sig voldsomt op. Det samme skete når vi på en tur mødte andre hunde i snor. På træningspladsen skulle jeg hele tiden være opmærksom på de andre hunde, for han kunne finde på at gøre udfald hvis de kom for tæt på. Situationen var uholdbar og jeg kunne ikke gå løs med ham i skoven mere. Heldigvis fik jeg gennem en veninde kontakt til Gitte, der kom på besøg hos os derhjemme. Snoop havde fået/taget et for stort ansvar for vores liv, og arbejdede på højtryk for at klare opgaven. Vi gennemgik vores daglige rutiner, Gitte fik set mit samspil med Snoop og Kevin, og jeg fik nogle rigtig gode forklaringer og anvisninger på, hvordan jeg med fordel kunne arbejde med hundene og ikke mindst mig selv. Det handlede f.eks. om hvordan vi kom ind og ud af huset, ind og ud af bilen og gå roligt i snor. Jeg fik hjemmeopgaver, gik med Snoop for sig selv, og sendte sms’er til Gitte om mine oplevelser. Vi var på besøg hos Gitte og gik tur med Snoop og Gitte Hund Ike. Langsomt begyndte jeg at forstå ”melodien”, og fejre de små succeser – som dengang Snoop kunne gå forbi en indhegning med heste uden at reagere eller den aften jeg gik forbi genboen og kunne dække Snoop af og gå over på den anden side og klappe de 2 hunde i haven og gå tilbage til min egen hund og gå videre – pavestolt over min hund. Det kræver vedvarende opmærksomhed på vores samspil, jeg slækkede lidt på den, og Snoop begyndte igen at være for kæk overfor andre hunde og vores nu 14 årige gamle hund. Gitte var på besøg igen og der blev ryddet op i uvanerne, og jeg fik gode anvisninger på hvordan jeg kunne hjælpe min hund bedst muligt. – og jeg har en fantastisk hund!
Birthe Juhl Jensen Birthe Juhl Jensen fra Kokkedal skrev den 21. august 2016 at 17:49:
Så har Kaley og jeg været til vores første agility konkurrence i over et år. Jeg kan slet ikke få armene ned??. Jeg har konkurreret i rigtig mange år, så det har været hårdt ikke at have været med længe. Pga. Kaley's frustrationer har jeg valgt det fra og bare tanke om at vi skulle til stævne, fik jeg helt angst i kroppen og jeg tænkte, at vi ALDRIG kunne nå dertil. Gitte og jeg har arbejdet intenst med Kaley (og mig) og med Gitte i tankerne og gennem sms'er ville jeg prøve lykken. Og det var ubeskriveligt. Resultatmæssigt var der ikke rigtig noget at skrive hjem om? Men Kaley klarede det bare SÅ godt og nu kan jeg virkelig se lyset fremme. Umiddelbart ville jeg sige, "Gitte, du aner ikke hvad det betyder" men det gør jeg ikke, for det ved du godt. Jeg og ikke mindst Kaley kan ikke takke dig nok. Vi har lang vej og vi arbejder på det, men det er LIDT nemmere, når man mærker at der er flere "YES" end "åh nej"!!!!?☺️?
Birthe Juhl Jensen Birthe Juhl Jensen fra Kokkedal skrev den 15. marts 2016 at 22:49:
Stor tak til Gitte og til de andre vidunderlige mennesker og deres dejlige hunde, der var med i lørdags til bootcamp/kursusdag. Det var en fantastisk dag. Vi gik vel omkring 17.000 km (eller der omkring) 🙂 på ruten skulle vi lave nogle opgaver, som vi hver især var tildelt inden. Vi startede kl. 10 og sluttede ved 20.30 tiden. Jeg havde mine to hunde med, og det var så super godt, at være på tur en hel dag, hvor vi blev udsat for en masse af de udfordringer vi slås med i hverdagen, og så få hjælpen når det sker. Ikke nok med at det var virkelig givende, så var det også fantastisk hyggeligt. Positive og glade mennesker. Det var befriende at man ikke skulle "forsvare" når den ene af mine hunde reagerede når hun blev frustreret. Så jeg fik rigtig meget med mig hjem. Ind i mellem gåturene, spiste vi frokost, fik lidt kaffe og kage, og vi sluttede af med dejlig aftensmad og nogle sidste opgaver (selvfølgelig) 🙂 Der blev grinet, med og af! En super god dag. Både hundene og jeg var godt trætte! Tusind tak for en fantastisk dag Gitte. Jeg har dyb respekt for din kunnen og din tålmodighed. Og tak til de 5 andre og deres hunde, der var med. I var skønne at være sammen med! Birthe/Kaley/Fay
Monica Lylloff Monica Lylloff fra Kokkedal skrev den 13. marts 2016 at 8:31:
jeg har nu kendt Gitte i over 1 år. Jeg og min familie kan takke Gitte for, at vores skønne corgi Pillan er blevet i vores familie. Da jeg første gang havde besøg af Gitte d. 3. december 2014 var Pillan en 1 år gammel hund, der var ekstremt usikker over for mennesker, ekstremt usikker over for andre hunde og havde tendens til ressourceforsvar ift mad over for vores anden hund. Nogle rigtig svære udfordringer. Gitte hjalp mig med at ændre mit syn på min hund og give mig de rigtige redskaber til at komme ud af fortvivlelsen og frustrationen. Og det gik hurtigt op for mig, hvor meget, jeg var nødt til at ændre mit adfærdsmønster før Pillan forstod, hvad jeg ønskede af hende og genvandt tilliden. Nu - 1 år senere - accepterer hun andre mennesker (dem hun kender kan kæle med hende), hilser pænt og leger med andre hunde i hundeskov og spiser mad ved siden af vores anden hund. Vi har stadig lidt finpudsning tilbage (som Gitte kalder det:-). Men vi er så langt, at jeg nu nyder mine gåture med mine to fantastiske hunde. Kh Monica